Δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά στον Χάρη Μαμουλάκη

Δημοσιεύτηκε στις 16/06/2019 10:39

Δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά στον Χάρη Μαμουλάκη

Όπως και να γίνει απ’ εδώ και πέρα τα πράγματα δεν θα είναι όπως πριν από λίγες ημέρες με το θέμα της υποψηφιότητας του Χάρη Μαμουλάκη, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Το καταλαβαίνει και ο Αλέξης και ο Χάρης και ο Δημήτρης Κλαράκης και όλο το «Κονκλάβιο»  των Συριζαίων του Ηρακλείου πως έγινε φάουλ και μάλιστα λίγο έξω από την περιοχή, πριν από την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Και εντάξει τελικά οι σοφοί του κόμματος δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν λίγο την ανακοίνωση των ονομάτων και να τα πουν όλα μαζί ή γνωρίζουν κάτι για τον Χάρη Μαμουλάκη,  που θα πρέπει να μάθουμε κι εμείς κι όλος ο κόσμος;

Ετσι κι αλλιώς ο Χάρης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο αρκετά προβεβλημένο στην κοινωνία της Κρήτης και σίγουρα δεν του άξιζε μια τέτοια συμπεριφορά που φέρνει τον ίδιο, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του σε κατάσταση σοβαρής αμηχανίας και εκνευρισμού!!

Τώρα δηλαδή αν τον ανακοινώσουν πιστεύουν πως θα είναι το ίδιο, όπως πριν από πολύ καιρό που ο Χάρης είχε οργανώσει το γραφείο του, είχε επιλέξει τους συνεργάτες του κι είχε πάρει την διαβεβαίωση από την Κουμουνδούρου  ότι θα είναι στην 11αδα;

Όχι. Πλέον ότι και να γίνει η ζημιά είναι σοβαρή, αφού αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πως άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη.

Βέβαια ο λαός είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις και όταν βρεθεί πίσω από το παραβάν θα …μιλήσει!!


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook