Ο Κορονοιός είναι εδώ κι εμείς παίζουμε …κρυφτό!!

Δημοσιεύτηκε στις 30/07/2020 20:23

Ο Κορονοιός είναι εδώ κι εμείς παίζουμε …κρυφτό!!

Η πανδημία μάλλον δεν μας τρομάζει πλέον κι ούτε δίδουμε την απαιτούμενη προσοχή σε όσα λέγονται και σε όσα γράφονται καθημερινά, για τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοιό και δυστυχώς πολλοί από αυτούς αποχαιρετούν για τον άλλο τον κόσμο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το πράγμα έχει ξεφύγει και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κάθε λεπτό που περνά χάνεται μια ανθρώπινη ζωή!!

Τραγικό αν αναλογιστεί κανείς πόσοι ηγέτες του πλανήτη μας ενώ και οι ίδιοι νόσησαν, πάλι δεν δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή σε όσα συμβαίνουν για να βοηθήσουν τους πολίτες τους και απλά περιμένουν την επιστήμη να κάνει το θαύμα της με την δημιουργία του εμβολίου που θα σώσει την ανθρωπότητα.

Δείτε με μεγάλη προσοχή αυτά τα νούμερα που ξεκάθαρα αναφέρονται σε ανθρώπινες ψυχές και κρατήστε την εικόνα μέσα στο μυαλό σας το βράδυ που θα πάτε για την ανάπαυση σας και το μυαλό θα μπορέσει να τα επεξεργαστεί με ψυχραιμία κι αναρωτηθείτε μήπως ακόμα πιστεύετε πως όσα λέγονται από τους επιστήμονες είναι σενάρια συνωμοσίας και μας κοροϊδεύουν.

Να οι αριθμοί και αποτυπώστε τους γιατί αύριο θα αλλάξουν προς το χειρότερο μιας και κάποιοι συνάνθρωποι μας την νύχτα που πέρασε έχουν αποδημήσει εις Κύριον:

Κρούσματα Κοροναϊού:

17,319,801

Θάνατοι:

672,760

Ανάρρωσαν:

10,793,424

Και στην χώρα μας την Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως όλα γίνονται από κάποια πονηρά μυαλά για να μας δοκιμάσουν με ασκήσεις που θέλουν να ελέγξουν τις αντοχές μας και να διαλύσουν την ψυχολογία μας.

Κι εμείς που ξέρουμε μέσα μας πως δεν είναι έτσι, αλλά κάτι σοβαρό βλέπουν οι σοβαρότατοι επιστήμονες μας, κάνουμε τους έξυπνους μπροστά στις παρέες μας αλλά τρέμει το φυλλοκάρδι μας, όταν έρθει η ώρα να πάμε στο φαρμακείο, στο φούρνο ή στο σούπερ μάρκετ και βγάζουμε τη μάσκα από την τσέπη μας και βάζουμε γάντια για να μην κολλήσουμε τον καταραμένο ιό.

Βέβαια είναι και το εμπόριο που πρέπει να βρει διάφορους τρόπους να μας πουλήσει μάσκες προστασίας, που τελικά δεν μας προστατεύουν παρά μόνο από τους αστυνομικούς μην τυχόν και μας επιβάλουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Αντιγράφω το πολύ ωραίο σκίτσο που διακωμωδεί την κατάσταση με τις μάσκες που κυκλοφορούν και που τελικά δεν μας προστατεύουν!!

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα κι ο Θεός βοηθός.

 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook