Πατριώτες μην αναστήσετε το φίδι!

Δημοσιεύτηκε στις 06/03/2020 11:09

Πατριώτες μην αναστήσετε το φίδι!

Η κατάσταση σε Έβρο και βορειοανατολικό Αιγαίο εκτός από επικίνδυνη και περίπλοκη για τη δημόσια ασφάλεια της χώρας εξελίσσεται και σε πεδίο νεκρανάστασης της ναζιστικής ακροδεξιάς. Γράφει ο Χρήστος Κώνστας στο Politica.gr.

Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν αυτόκλητοι υπερασπιστές των ελληνικών συνόρων στις Καστανιές (sic), Γερμανοί ακροδεξιοί του κινήματος Identitäre Bewegung, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν τις “υπηρεσίες” τους στη χώρα μας.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ηλίας Κασιδιάρης -πιο έτοιμος από ποτέ- ξεμύτισε στην ελληνική πολιτική ζωή επαναδιατυπώνοντας τη ναζιστική και εν πολλοίς εγκληματική θέση του ότι “η μόνη λύση για το μεταναστευτικό είναι η τοποθέτηση ναρκών στα χερσαία σύνορα μας με την Τουρκία. Με ναρκοπέδια και ηλεκτροφόρο φράκτη , το σχέδιο Ερντογάν θα αποτύχει παταγωδώς και θα είναι αδύνατο να προσβληθεί η χώρα μας” κατέληξε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Οι στιγμές που βιώνει η χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.Η αγωνία των πολιτών που συνδυάζεται με την ανησυχία και ίσως και το φόβο κινδυνεύει να (ξανά) γίνει η τροφή του φιδιού. Σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε οτι ο αδιαμφισβήτητος πατριωτισμός της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων δεν μπορεί να αποτελέσει τη ¨μπούρκα¨του εγχώριου πολιτικού φονταμενταλισμού και πολύ περισσότερο την αφορμή για να αναβιώσει η “μαύρη” κοινοβουλευτική περίοδος για τη χώρα μας.

Το περιστατικό με το εκδιωγμό των Κασιδιάρη και Λαγού από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νησιωτών στην Αθήνα για το μεταναστευτικό πριν από 20 ημέρες,οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να “πουλήσουν” τις ιδέες τους , είναι ελπιδοφόρο μήνυμα αλλά δεν αρκεί.Δεν οφείλουμε να προστατέψουμε μόνο τα σύνορα της χώρας μας από το σχέδιο Ερντογάν, αποτρέποντας την οργανωμένη εισβολή μεταναστών.Είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε και τους γηγενείς πολιτικούς εγκληματίες.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook