Ο Μάνος Βασιλάκης και “Φοροεπίλυσις” δίδουν λύσεις στα οικονομικά μας θέματα

Δημοσιεύτηκε στις 13/02/2020 11:25

Ο Μάνος Βασιλάκης και “Φοροεπίλυσις” δίδουν λύσεις στα οικονομικά μας θέματα

Οι ραγδαίες εξελίξεις στα οικονομικά ζητήματα που μπαίνουν καθημερινά στη ζωή μας ασφαλώς και γίνονται κατανοητές αν τις αναλαμβάνουν οι ειδικοί όπως το γραφείο “Φοροεπίλυσις  που και σήμερα με τον διευθυντή του κ. Μάνο Βασιλάκη μας δίδει απαντήσεις μέσω της εκπομπής “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη, στον politica 89.8.

Ιδιαιτέρως σήμερα ασχοληθήκαμε με το θέμα των ταμειακών μηχανών και την διασύνδεση τους με το taxisnet για το οποίο ο κ. Βασιλάκης ανέφερε ότι : Ανά σύντομα χρονικά διαστήματα – της τάξεως των 15 έως 30 λεπτών – θα υποχρεωθούν να αποστέλλουν στο TAXIS τα δεδομένα των αποδείξεων που θα εκδίδουν περίπου 150.000 επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, μετά τη σύνδεσή τους online με το νέο πληροφορικό σύστημα της ΑΑΔΕ, το οποίο θα χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες ψηφιακής ανάλυσης δεδομένων.

Ο χρόνος αποστολής θα ποικίλει ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και θα είναι μικρότερος για εκείνες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους που είναι ύποπτοι για διαδεδομένη φοροδιαφυγή.

Επίσης ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε στο τι ισχύει με το φορολογικό διαζύγιο, στις αλλαγές  που επέρχονται στις αποδείξεις ενοικίου τι άλλαξε αλλά και στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με έμφαση στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ακούμε τον κ. Βασιλάκη:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook