Νίκος Λειβαδιωτάκης: Οι φοροτεχνικοί απέχουν και στέλνουν μήνυμα στην Κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε στις 02/07/2020 11:29

Νίκος Λειβαδιωτάκης: Οι φοροτεχνικοί απέχουν και στέλνουν μήνυμα στην Κυβέρνηση

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης φοροτεχνικών Ηρακλείου κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης, μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη αναφερόμενος στην Νέα αποχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή σήμερα Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 καθώς και σε θέματα που έχουν προκύψει γύρω από τους «Δικαιούχους» του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», έτους 2020 .

Ο κ. Λειβαδιωτάκης αφότου αναφέρθηκε στη νέα αποχή που ετοιμάζουν οι φοροτεχνικοί, λόγω των πολλών διευκρινιστικών ΚΥΑ και των αλλεπάλληλων μέτρων δυσκολεύοντας τους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, ανάλυσε τα 13 σημεία που ζητάνε οι φοροτεχνικοί από τα συναρμόδια Υπουργεία για ακόμα μια φορά για τα δίκαια αιτήματα , που αφορούν τον Κλάδο των φοροτεχνικών , και τα οποία θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν μέχρι να κατανοηθεί η αναγκαιότητα τους και να γίνουν πράξη από τα συναρμόδια Υπουργεία .

Μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης  έδωσε απαντήσεις σε χρήσιμες ερωτήσεις για το προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού όπως πότε αρχίζουν οι αιτήσεις , Ποια είναι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους , Ποιοι μπορούν να είναι ωφελούμενα μέλη , Τι θα χρειαστώ για να κάνω την αίτηση,ποιος από τους δυο συζύγους υποβάλει την αίτησης ,που θα βρω τον κατάλογο των καταλυμάτων και αν θα πρέπει να δηλώσω από τώρα το κατάλυμα και άλλα πολλά. Ο κ. Λειβαδιωτάκης ανέλυσε εκτενώς την επικαιρότητα των φορολογικών ζητημάτων, εφόσον βρισκόμαστε σε περίοδο φορολογικών δηλώσεων, ενώ επεσήμανε τους όρους τις προϋποθέσεις και τις ημερομηνίες καταβολής του Φοιτητικού επιδόματος στέγασης.

Ακούστε τον κ. Λειβαδιωτάκη:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook