Ιδού σήμερα το μετρό που εγκαινίασε ο Τσίπρας το 2018 στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε στις 20/11/2019 07:01

Ιδού σήμερα το μετρό που εγκαινίασε ο Τσίπρας το 2018 στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Το μετρό της Θεσσαλονίκης είχε εγκαινιάσει με μεγαλοπρέπεια στις 29 Δεκεμβρίου του 2018 ο πρωθυπουργός, τότε, Αλέξης Τσίπρας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2019…

Είχε, μάλιστα, διαβεβαιώσει ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα γίνουν οι δοκιμές των συρμών» και πως «όχι στο τέλος του 2020, αλλά τον Φλεβάρη του 2020 οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση ενός εργαλείου που το έχουν ανάγκη»…

Οι εικόνες που δημοσίευσε o πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος είναι αποκαλυπτικές για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια Τσίπρα, «το εργαλείο που έχουν ανάγκη οι Θεσσαλονικείς».

Ο τέως πρωθυπουργός είχε πει χαρακτηριστικά ότι «το πιο γνωστό ανέκδοτο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παύει να είναι πια ανέκδοτο και γίνεται πραγματικότητα».

Και εξήγησε: «Είναι στο 95% ολοκληρωμένο το έργο σε ό,τι αφορά την κατασκευή των 13 πρώτων σταθμών και αυτό που λείπει είναι δύο πράγματα: οι συρμοί και ο ιδιοκτήτης του έργου, δηλαδή οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που δικαιούνται μετά από τόσα χρόνια αναμονής να έχουν τη δυνατότητα μιας σύγχρονης υποδομής που θα αλλάξει την ποιότητα της ζωής τους και την καθημερινότητά τους».

Και προς… επίρρωση των λεγομένων Τσίπρα, ο κ. Ταχιάος στην ανάρτησή του, χθες, σημειώνει: «Οσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Ταχιάου:

«Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.
Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις».in.gr


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook