Αφρικανική σκόνη στην Κρήτη – παραμένει ψηλά ο υδράργυρος

Δημοσιεύτηκε στις 21/05/2019 08:15

Αφρικανική σκόνη στην Κρήτη – παραμένει ψηλά ο υδράργυρος

Συννεφιά με Αφρικανική σκόνη προβλέπεται ο καιρός για την Κρήτη σήμερα με τις θερμοκρασίες να παραμένουν ψηλά  και την μέγιστη τιμή στο Ηράκλειο να φτάνει τους 34 βαθμούς Κελσίου

Συννεφιασμένος με Αφρικανική σκόνη ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να φτάνει σαν μέγιστη τιμή τους 34 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν νότιοι έως 4 μποφόρ

Στον Άγιο Νικόλαο ο καιρός θα έχει συννεφιά με Αφρικανική σκόνη με την θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς της κλίμακας Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι από 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Ιεράπετρα ο καιρός θα έχει  συννεφιά με κύμα Αφρικανικής σκόνης με την θερμοκρασία να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι στα 2  μποφόρ.

Στην Σητεία η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 32 βαθμούς Κελσίου με τον καιρό να έχει σύννεφα με Αφρικανική σκόνη και οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 μποφόρ με κατεύθυνση νότια.

Στο Ρέθυμνο η θερμοκρασία κυμαίνεται στους  30 βαθμούς της κλίμακας Κελσίου και ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με Αφρικανική σκόνη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και θα φτάσουν τα 3 με 5 μποφόρ.

Στα Χανιά ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με Αφρικανική σκόνη και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται έως τους 26 βαθμούς της κλίμακας Κελσίου. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 2  με 4 μποφόρ.

Για την πλήρη ενημέρωση του Καιρού ανά ώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την εφαρμογή που διαθέτει το politica.gr, το windy, την πιο έγκυρη εφαρμογή πρόγνωσης του καιρού


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook