Σπύρος Καρανικόλας:”Συνονθύλευμα πολιτικών γυρολόγων ο ΣΥΡΙΖΑ”

Δημοσιεύτηκε στις 07/02/2020 10:46

Σπύρος Καρανικόλας:”Συνονθύλευμα πολιτικών γυρολόγων ο ΣΥΡΙΖΑ”

Ως “συνονθύλευμα πολιτικών γυρολόγων” χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπύρος Καρανικόλας, εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής , που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8 .

Ο κ. Καρανικόλας δεν άφησε αναπάντητο κανένα ερώτημα και αναφέρθηκε στις θέσεις του ΚΙΝΑΛ, για το προσφυγικό- μεταναστευτικό, τις προκλήσεις της Τουρκίας, σχολιάζοντας και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε στις θέσεις που κατά καιρούς λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Ενωση, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να ξεχνούν οι συνεταίροι μας πως τα σύνορά μας είναι Ευρωπαϊκά και θα πρέπει να συμβάλλουν στην φύλαξή τους.

Βέβαια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους νέους μας οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν μια καλύτερη εργασία στο εξωτερικό, επισημαίνοντας πως πρέπει να δοθούν κίνητρα ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα, συμβάλλοντας και στην λύση του μεγάλου προβλήματος του δημογραφικού.

“Η Παράταξη μας  υλοποίησε τις μεγάλες τομές για την οικογένεια, την ισότητα, τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες. Σήμερα σχεδιάζουμε και δεσμευόμαστε για τις νέες προοδευτικές αλλαγές  για την στήριξη της οικογένειας με διευκολύνσεις για την ανατροφή των παιδιών και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Εχουμε οράματα για τη χώρα και ήδη πάνω από 1300 νέα στελέχη έχουν ενταχθεί σε αυτή την προσπάθεια ανασύνταξης όλων των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ και μαζί με την εμπειρία των παλαιών στελεχών θα δώσουμε και πάλι την ελπίδα στο λαό. Οσο για όσα ακούγονται για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή αποκλείεται να γίνει αφού σαν κόμματα δεν έχουμε καμία σχέση”, ανέφερε ο κ. Καρανικόλας.

Ας ακούσουμε όσα είπε:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook