Μήνυμα ελπίδας από τον “Αιματοκρήτη” και σήμερα

Δημοσιεύτηκε στις 21/03/2020 17:06

Μήνυμα ελπίδας από τον “Αιματοκρήτη” και σήμερα
Μπράβο σε όλους που και σήμερα κατάφεραν να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας μέσα από την αιμοδοσία που έγινε στη Λότζια, όπου τα μέλη του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών ¨Αιματοκρήτη” τους περίμεναν.
Να και το ευχαριστήριο:
Τα λόγια είναι καμιά φορά φτωχά για να περιγράψουν τις στιγμές… αυτές τις παράξενες ώρες που τα μάτια μιλάνε πίσω από τις μάσκες και τα χαμόγελα αχνοφαίνονται.
Χαμόγελα που γίνονται νοερά εκείνες οι αγκαλιές που δεν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε σήμερα και που έγιναν ένα δίχτυ προστασίας για όλους εκείνους πουν περιμένουν να μεταγγιστούν…
Η προσέλευση του κόσμου απίστευτη (περισσότερα από 75 άτομα ήρθαν, από τα οποία 58 αιμοδότησαν (!), αναμονή πάνω από μια ώρα, μα κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε…ήμασταν όλοι εκεί για να στείλουμε την αγάπη μας, την αισιοδοξία μας, την πίστη πως όλα θα πάνε καλά! Πολλά πολλά ευχαριστώ εκ μέρους του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών ¨Αιματοκρήτη” στον κ. Γιαλιτάκη, που στέκεται δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα, τους εθελοντές μας, που δε λογάριασαν κόπο και χρόνο, τον Δήμο Ηρακλείου, την αντιδήμαρχο κα Πλεύρη, την κα Μαρτιαμινάκη, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σύνδεσμο Φίλων ΆΕΚ, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ηρακλείου που μας τίμησε δίνοντας αίμα, την κινητή μονάδα Βενιζελείου, το καταστημα Ιατρικών ειδών του κ Κεφαλογιάννη για την προσφορά γαντιών, τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που αφιέρωσαν χρόνο στο θέμα της αιμοδοσίας …Αυτές οι μονάδες που μαζεύτηκαν σήμερα, να ξέρετε, είχαν πολύ μεγάλη δύναμη…όλων εσάς που ήρθατε,,,όλων εσάς που μας ευχηθήκατε…είχαν πραγματικά μια δύναμη ζωής! Μην ξεχνάτε, μένουμε σπίτι και κυρίως πως…θα τα καταφέρουμε!

 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook