Ψήφισμα φοιτητικών συλλόγων για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις 14/11/2019 14:18

Ψήφισμα φοιτητικών συλλόγων για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Ψήφισμα Φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας, Οικονομικού, Φιλοσοφικής, Επιστήμης υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης, Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης και Συλλόγου Εστιών Ρεθύμνου, σχετικά με τα επεισόδια της ΑΣΟΕΕ.

Οι φοιτητές που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με το lock – out του ιδρύματος της ΑΣΟΕΕ μέχρι τη 17 Νοέμβρη, δέχτηκαν την άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την προσαγωγή φοιτητών.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια γεγονότων, μέτρων καταστολής απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και τους φοιτητές από την κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων.

Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους συλλόγους να δυναμώσουν τους αγώνες τους για τα σύγχρονα δικαιώματά τους, να απαντήσουν στην καταστολή και το δόγμα “νόμος και τάξη”, να υπερασπιστούν το άσυλο με τη μαζική τους συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις, στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη, στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook