Δημήτρης Τσιχλάκης: “Μια χούφτα χρυσάφι” στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 14/02/2020 12:58

Δημήτρης Τσιχλάκης: “Μια χούφτα χρυσάφι” στο κέντρο της πόλης

“Μια χούφτα χρυσάφι Και δεν πάει στράφι, Δεν το λεν αγάπη Το σκοτάδι αυτό.

Μια λέξη μονάχα Την αγάπη σου να ‘χα Και θα σου ‘λεγα εγώ…”.

Οι μοναδικοί στίχοι της καταπληκτικής Εύας Ομηρόλη περιγράφουν ακριβώς αυτό που ανακάλυψα σήμερα μέσα από την εκπομπή “Δημοσίως” στον politica 89.8  όπου φιλοξένησα τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία – μουσικό Δημήτρη Τσιχλάκη, έναν άνθρωπο που δραστηριοποιείται στο κέντρο της πόλης που αγαπά και λατρεύει όπως και όλη την Κρήτη, στην οποία συνειδητά επέστρεψε μετά τις σπουδές του.

Η καλή μας κοινή φίλη Ελευθερία Νιονάκη, ήταν εκείνη που μέσα από τα σόσιαλ  μου έστειλε ένα από τα τραγούδια που έχει μελοποιήσει ο Δημήτρης Τσιχλάκης κι αμέσως θέλησα να παρουσιάσω στην εκπομπή έναν πολίτη που μέσα από την σκληρή καθημερινότητα, βρίσκει το χρόνο να ανακαλύπτει “διαμάντια” που γράφουν φίλοι του και να τα στολίζει με τις νότες ευαισθησίας που τον διακρίνουν!!

Κάπου ανάμεσα στους καφέδες, με τους οποίους έχει μεγαλώσει κι ανάμεσα στα αρώματα τους ο Δημήτρης ξεχωρίζει τα μοναδικά ψήγματα που κάνουν κλικ στην διαίσθηση του, για να τα χαρίσει στους φίλους του στολισμένα με μουσική που γαληνεύει το πνεύμα.

Ηταν κι μέρα που εορτάζουν οι ερωτευμένοι, κάτι που εμείς πάντως, οι μονίμως φορτωμένοι με την αγάπη για όλους τους συνανθρώπους δεν περιμέναμε για να την διανθίσουμε με τα μοναδικά του κομμάτια κι είπαμε κι άλλα κι άλλα πολλά.

Για τον παλμό  της πόλης για τους πολλούς Δημήτρηδες και Εύες  που υπάρχουν δίπλα μας κι ούτε τους παρατηρούμε μέσα στην οχλαγωγία, αλλά τους ξεχωρίζουμε και τους λατρεύουμε μέσα από τα βιβλία τους, τους στίχους τις μουσικές και τις φωνές τους που ακούμε σε κάθε παρέα με μια κιθάρα!!

Ακούστε εδώ τι είπαμε με τον Δημήτρη Τσιχλάκη:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook