Ειρήνη Βρέντζου: Μεθοδευμένα απέκλεισαν την ΑΜΑΚ από την διοίκηση ΤΕΕ/ΤΑΚ

Δημοσιεύτηκε στις 17/01/2020 12:37

Ειρήνη Βρέντζου: Μεθοδευμένα απέκλεισαν την ΑΜΑΚ από την διοίκηση ΤΕΕ/ΤΑΚ

Εντονη κριτική ασκεί η απερχόμενη πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ κ. Ειρήνη Βρέντζου, στις δυο παρατάξεις που πλέον πήραν με συνεργασία το προεδρείο της διοικούσας επιτροπής αφήνοντας εκτός την ΑΜΑΚ, η οποία είχε πάρει την πρωτιά στις εκλογές με 40,82%, ενώ η δεύτερη ΔΚΜ έλαβε 29,04% και η παράταξη #openTEE 26,99 %.

Η κ. Βρέντζου μίλησε στην εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8 άφησε αιχμές εναντίον των δυο που συνεργάστηκαν λέγοντας καθαρά πως ήταν προσυμφωνημένο κι είναι σπάνιο φαινόμενο η παράταξη που είναι πρώτη να μην συμμετέχει στη διοίκηση.

Επισήμανε ότι μέχρι και τη σύγκληση της Αντιπροσωπείας, η μόνη παράταξη που κατέθεσε προτάσεις συγκρότησης οργάνων  σε όλες τις παρατάξεις είναι η ΑΜΑΚ. 

Οι Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης θεωρούμε, είπε, ότι η απαράδεκτη πρακτική του “αποκλεισμού” μας και η αναντιστοιχία εκλογικού αποτελέσματος και εκπροσώπησης στα όργανα  του ΤΕΕ/ΤΑΚ, που μεθοδεύτηκε από τις ηγετικές ομάδες ΔΚΜ και #opentee, είναι καταδικασμένη στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων μηχανικών.   

Σε πείσμα των ”παρασκηνίων”, εμείς δεσμευόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο προσκήνιο ακόμα πιο δυναμικά  για την επίλυση των προβλημάτων των μηχανικών και για την προάσπιση των συμφερόντων της κοινωνίας.

Ακούμε την κ. Βρέντζου:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook