“Τέχνη και Κατεξουσίαση”: Το νέο βιβλίο του Νίκου Παπαδάκη παρουσιάζεται την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε στις 22/04/2024 14:33

“Τέχνη και Κατεξουσίαση”: Το νέο βιβλίο του Νίκου Παπαδάκη παρουσιάζεται την Παρασκευή

Στο νέο του βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Τέχνη και Κατεξουσίαση” Συμβολή στην παραβολική αμφισβήτηση, αναφέρθηκε ο συγγραφέας Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή “Δημοσίως” του politica 89.8 με αφορμή την πρώτη επίσημη παρουσίαση του που θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου στην Αθήνα.

Οπως ο ίδιος αναφέρει και στο σημείωμα του: Μετά από δύο και πλέον χρόνια δουλειάς (διαβάζοντας, γράφοντας και συχνά σβήνοντας και αλλάζοντας), στο (πολύτιμο) περιθώριο άλλων υποχρεώσεων και δραστηριοτήτων, ήρθε η πολυπόθητη ώρα του «τυπωθήτω» για το νέο μου Βιβλίο. Πήρε λοιπόν το δρόμο του Τυπογραφείου και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες βδομάδες. Ένα Βιβλίο που κυρίως διερωτάται παρά απαντά αναφορικά με τη σχέση Τέχνης και Εξουσίας, προσπαθώντας έτσι να μην επιβαρύνει το ανεπαίσθητο. Ένα, μεγάλο κι από καρδιάς, ευχαριστώ στον διαπρεπή Καθηγητή Γιάννη Μεταξά για την τιμή που μου έκανε να το προλογίσει και στον εκδότη (και πρωτίστως φίλο πολύτιμο) Ανδρέα Σιδέρη, για τη λεπτέχνιτη, εκδοτική, μέριμνά του.

Ο συγγραφέας Νίκος Παπαδάκης

Με την ευκαιρία ζητήσαμε από τον κ. Παπαδάκη να σχολιάσει και τις επερχόμενες ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην χώρα μας στις 9 Ιουνίου, τονίζοντας πως “έχουμε πολλαπλούς εκλογικούς ανταγωνισμούς στην χώρα μας”!!

Ακούστε τον κ. Παπαδάκη:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook