Κ. Βαρβεράκης: Το σημαντικό είναι να έχουμε επαφή με την κοινωνία

Δημοσιεύτηκε στις 18/10/2023 15:23

Κ. Βαρβεράκης: Το σημαντικό είναι να έχουμε επαφή με την κοινωνία

Στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει την μάχη για μια καλύτερη πόλη με την παράταξη του Αλέξη Καλοκαιρινού, ο Κώστας Βαρβεράκης που πήρε το πολυπόθητο “εισιτήριο” με την εκλογή του.

Ο δημοτικός σύμβουλος ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν και ανέφερε ότι μεταφέρει την εμπειρία της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” ενώ όπως είπε μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: με τις γνώσεις του για το κέντρο του Ηρακλείου καθώς υπήρξε πρόεδρος στο 1ου δημοτικού διαμερίσματος Ηρακλείου, στον τομέα του αθλητισμού καθώς συμμετείχε στο συμβούλιο του ΟΦΗ και στο χώρο της παιδείας καθώς υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ψιλά Γράμματα” του Politica 89.8 και την Φιλία Σαριδάκη αναφέρθηκε και στην συνάντηση εργασίας του συνδυασμού με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ηρακλείου κ. Καλοκαρινό και τις δέκα νέες Ομάδες Εργασίας της δημοτικής παράταξης που ανακοινώθηκαν και θα λειτουργήσουν ως «δεξαμενές σκέψης» .

“Το σημαντικό είναι να έχουμε επαφή με την κοινωνία” σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθυηκαν και από τον κ.Καλοκαιρινό, σημείωσε ο κ.Βαρβεράκης.

Σε ότι αφορά στα θέματα δημόσιας υγείας και προάσπισης των νοσοκομείων – καθώς πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης συγκέντρωση για το Βενιζέλειο στην οποία συμμετείχε- ο κ .Βαρβεράκης δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή έχει ήδη αφήσει να διαφανεί ότι θα αγωνίζεται, χωρίς την σταματά το θέμα των αρμοδιοτήτων.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook