Τα μάθατε τα νέα; Πάμε για εκλογές!!

Δημοσιεύτηκε στις 01/04/2023 14:16

Τα μάθατε τα νέα; Πάμε για εκλογές!!

Τα μάθατε τα νέα; Πάμε για εκλογές την 21η του Μάη όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός της χώρας κι οι υποψήφιοι που δεν είναι και λίγοι άρχισαν να ξεσκονίζουν τα υποδήματα τους για να μπορούν να τρέχουν με περισσότερη άνεση και να τα σκονίσουν καταγράφοντας τις νέες υποσχέσεις που θα μας δώσουν  για να επιλέξουμε τα κόμματα τους.

Εμείς πάλι τι λέτε να κάνουμε; Μήπως να ξεσκονίσουμε την ζυγαριά που έχουμε στο ντουλαπάκι της μνήμης μας και να βάλουμε πάνω όλα όσα έχουμε καταγράψει τα τελευταία χρόνια και να τα αξιολογήσουμε ανάλογα πριν πάρουμε μια σημαντική για την χώρα μας;

Θα μου πείτε τώρα πως έχετε μια ψήφο και πόσο σημαντική θα είναι για τον τόπο μας “ένα ψηφαλάκι” όπως συνηθίζουν να λένε φίλοι και γνωστοί.

Κι όμως είναι μια μεγάλη απόφαση αυτή που καλούμαστε να πάρουμε σε περίπου 50 μέρες, για το μέλλον μιας χώρας που είναι η γη της επαγγελίας, το καλύτερο “οικόπεδο” της Ευρώπης, η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, η κοιτίδα του πολιτισμού.

Κι αν εμείς την υπερεκτιμούμε και με το δίκιο μας αφού αγαπάμε κάθε καλό που μας παρέχει η χώρα σαν χώρα, με τον ήλιο, την θάλασσα,το φιλότιμο, το χαμόγελο, τις όμορφες εικόνες που γεμίζουν τις αναμνήσεις μας, καλά θα κάνουν και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκλογική αναμέτρηση να εκτιμήσουν κι εκείνοι όλα αυτά και πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους αυτής της χώρα που πολλές φορές “έχουν βάλει πλάτη”, για να την κρατήσουν όρθια.

Μια σταθερότητα στην καθημερινότητα μας ζητάμε εμείς οι απλοί άνθρωποι που το σύστημα μας κατατάσσει στην κατηγορία των αναλώσιμων!!

Καλά θα κάνουν λοιπόν να περιορίσουν “ τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” κι ας πουν στους πολίτες – ψηφοφόρους αλήθειες και μόνο.

Τους ξέρουμε πια και θα καταλάβουμε ποιοι ζυγίζουν τα λόγια τους και πόσο εκτιμούν την κρίση μας, γιατί είναι βέβαιο πως θα τους πληρώσουμε με το νόμισμα και την ψήφο που τους αξίζει!!


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook