Κοίτα τον εαυτούλη σου ανόητε!!

Δημοσιεύτηκε στις 11/06/2021 15:44

Κοίτα τον εαυτούλη σου ανόητε!!

Κοίτα τι μπορείς εσύ να κάνεις και μην κρίνεις τους άλλους, αν δεν μπορείς ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι να τους πλησιάσεις!!

Μια καλή ευκαιρία να καταλάβουν μερικοί – μερικοί πως δεν μπορούν να χωνέψουν ούτε τα έντερα τους, έδωσε σε πολλούς η καταπληκτική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, που άγγιξε το όνειρο στον  ημιτελικό του Roland Garros και πάλεψε σαν λιοντάρι, παρά τον αποκλεισμό της.

Ανθρωποι κι ανθρωπάκια υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν δυστυχώς στην πορεία της ζωής μας για να μας υπενθυμίζουν πως δεν αξίζουν ούτε την καλημέρα μας, ούτε μια ανάσα από το πολύτιμο οξυγόνο που μας κρατά στη ζωή.

Και μιλάω ακόμα και γι’ αυτούς  που είναι δίπλα μας στον χώρο που εργαζόμαστε κι αντί να πουν μια καλή κουβέντα για την προσπάθεια του διπλανού τους, του συναδέλφου τους, που απ’ έξω τον  ακριβοχαιρετούν, μόλις στρίψει στην γωνία τον κατηγορούν και τον «στολίζουν» ανάλογα με τα γούστα τους.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, αφού ο ντενεκές ο ξεγάνωτος * παραμένει πάντα ντενεκές και απλά κάνει θόρυβο μπας και τον ακούσουν κάποιοι και σκιαχτούν!!

Όμως έχουν γνώση οι φύλακες και καλά θα κάνουν όσοι εξακολουθούν να παριστάνουν τους έξυπνους, χωρίς οι ίδιοι να διαθέτουν  ένα δράμι μυαλό, να το βουλώνουν και να σέβονται όσους αγωνίζονται στη ζωή, όπως η Σάκκαρη, ο Τσιτσιπάς, οι Αντετοκούμπο και πολλά άλλα ελληνόπουλα που φτύνουν αίμα για να πετύχουν στη ζωή.

Αν δεν μπορούν πάλι να αντέξουν την επιτυχία του διπλανού τους, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν να τους φτάσουν και να πάρουν ότι μπορούν, μήπως και αποκτήσει νόημα η ζωή τους.

Κι να πάλι δεν θέλετε πρόβλημά σας κι αμέτε να χωστείτε σε κανένα σπηλιάρι να μην μαγαρίζετε τον κόσμο γιατί στο τέλος θα δαγκώσετε την γλώσσα σας και θα δηλητηριαστείτε!! Γκέγκε;

 

*τενεκές ξεγάνωτος: άνθρωπος χωρίς καθόλου γνώσεις, άχρηστος


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook